פרנולקטמי

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

12/04/2006 | 21:11 | מאת: שלומי

דר. נכבד שלום. רופא השיניים של טוען כי כפל עור שמחבר בין שפה תחתונה לחניכיים (באזור בו עברתי שתל) מפריע ויש לנתחו. האים באמת טיפול זה הכרחי . האם קשה ומסובך? האם יש מיקרים שלא צריך תפרים באמת? על תשובתך אודה.

20/04/2006 | 23:49 | מאת:

שלומי שלום קשה לי להגיד לך אם הטיפול הכרחי במקרה שלך ללא בדיקה, אך ממליץ לך ללכת למומחה לחניכיים וזה תפקידו לבדוק ולתת לך חוות דעת לגבי "הכפל חניכיים". ישנם הרבה מקרים שאני נתקל בהם שזה ממש לא נחוץ, ולכן ממליץ שתבדוק עם מומחה לחניכיים. הטיפול עצמו לא מסובך ולעיתים אף לא דורש תפרים וכל מקרה לגופו.