פצע מוגלתי בלשון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

04/04/2006 | 22:30 | מאת: אילה

לפני יומיים התפתח לי פצע בלשון מה שקורה בדרך כלל בחניכים. והיום נוצר לי עוד פצע בחניכיים ממה זה נגרם? זה לא שנשכתי בטעות את הלשון או משהו כזה. מה עליי לעשות? שמתי את המשחה המיוחדת שנתנו לי בבית מרקחת מה עוד ניתן לעשות? אשמח לקבל תשובה כי זה ממש כואב שאני מדברת ואוכלת.

07/04/2006 | 17:35 | מאת:

אילה שלום לצערי אין הרבה מה לעשות, פרט למשחה. הפצע צריך לעבור תוך שבוע עד 10 ימים. במידה והוא לא חולף תוך שבועיים יש ללכת למומחה לרפואת הפה לייעוץ.