אסטתיקת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

31/03/2006 | 23:13 | מאת: ורד

לאחר חידוש טיפולי שורש בשיניים הקדמיות. רופא השיניים ממליץ לצחצח היטב על מנת שהחניכים יצמחו כביתר השיניים .(לצורת משולש בין השיניים ) האם יש סיכוי ?? ואם כן-כיצד אוכל לעזור בכך?

07/04/2006 | 17:24 | מאת:

ורד שלום הצחצוח של השיניים לא יחזיר את "המשולש השחור" בין השיניים. "המשולש השחור" תלוי במידת אובדן העצם בין השיניים וכן במיקום נקודת המגע בין השיניים. מומלץ להשתמש במקרה הזה בחוט דנטלי ולא בקסמים באזורים הקדמיים.

16/04/2006 | 03:42 | מאת: ורד

שלום ד"ר פרנקנטל ותודה על התיחסותך לשאלתי. האם תוכל להסביר לי מה ההבדל (מבחינת ההשפעה על החניכיים הקדמיות), בין השימוש בקיסמים לעומת חוט דנטלי? דרך אגב- השיננית נתנה לי לכתרים הקדמיים מן מברשת מניאטורית (כמו המברשות שמנקים איתם את הפנים של בקבוקי תינוק) .מה עדיף ? תודה וחג שמח