נפיחות משמעותית בחניכיים בחיבור בין השיניים?

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

22/03/2006 | 19:47 | מאת: מודאגת

שלום! מזה כמה ימים מופיעה לי נפיחות באזור ה"משולש" של החניכיים בין השיניים מבפנים ומבחוץ וכל פעם בחיבור שונה בפה ולאו דווקא באותו איזור. מה זה? מה הפתרון? והאם יכול להיות שזה קשור לשן בינה "תקועה"? תודה רבה מראש

25/03/2006 | 23:43 | מאת:

שלום לא נראה שזה קשור לשן בינה כיון שאת טוענת שזה כל פעם באזור אחר בפה. נראה לי שזו דלקת חניכיים וממליץ לך לצחצח טוב מבחוץ ומבפנים ולהשתמש בקסמים דנטליים וכן ללכת לשיננית. כמו כן ממליץ על בדיקה וטיפול אצל מומחה לחניכיים.