צחצוח שיניים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/03/2006 | 13:21 | מאת: חגית

שלום רציתי לדעת האם צחצוח שיניים יכול לגרום לשיניים להיות יותר לבנות? או שהצחצוח בא לסלק אך ורק חיידקים ורק לשמור על בריאות השיניים והחניכיים. תודה

12/03/2006 | 22:03 | מאת:

חגית שלום צחצוח נועד כמו שתארת לסלק חיידקים ורובד ובכך לשמור על בריאות השיניים והחניכיים. אולם במשחות שיניים ישנם כל מיני חומרים שהחברות השונות מבטיחות שיעשו דברים נוספים. ישנם הרבה חומרים שהוכנסו למשחות ונמצאו יעילים כדוגמת הפלואור, וישנם חומרים שהוכנסו בחלק מהמשחות ושגורמים להלבנת השיניים. היעילות של ההלבנה בשיטה של המשחה לדעתי מועטת.