כאבים בלשון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/03/2006 | 02:54 | מאת: אבי גרינשטיין

עברו כבר כמה שנים מאז הביקור האחרון שלי אצל רופא השינים ולאחרונה אני סובל מכאבים בלשון, אני חושש שיש קשר בין הכאבים לבין בעיות דנטליות. אם אכן יש קשר בין הדברים מה זה אומר על מצב השיניים שלי? אני מתכוון לשאול בעצם האם כאבים בלשון הם סימפטום שמעיד על מצב חמור מאוד או שהם משהו נפוץ? (אני מתכוון להיבדק אצל רופא ללא קשר לתשובה כמובן...)

12/03/2006 | 21:39 | מאת:

אבי שלום אין קשר בין כאבים בלשון לבעיות שיניים וחניכיים. במידה והרופא שיניים לא יוכל לעזור לך ממליץ לך לפנות למומחה לרפואת הפה.