בעיית חניכיים וויטמין Q-10

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

02/03/2006 | 20:50 | מאת: יוסי

שלום רב, קראתי כי ויטמין Q-10 עוזר במקרים של בעיות חניכיים. ברצוני לברר: 1. האם הויטמין הנ"ל עוזר לכל בעיית חניכיים, במידה זו או אחרת, ולאילו בעיות במיוחד? 2. האם הויטמין הנ"ל אפקטיבי לבעיית נסיגת חניכיים? 3. האם נכון הדבר שויטמין זה גורם לדילול הדם והאם אמי שהיא באמצע שנות ה- 70 יכולה ליטול אותו ללא חשש, גם אם היא נוטלת אספירין 325MG פעם ביום? שתי השאלות הראשונות הן כלליות ועקרוניות ומתייחסות לכל גיל, ללא קשר לתרופה כלשהי. בתודה, יוסי

12/03/2006 | 19:00 | מאת:

יוסי שלום לא ידוע לנו על מחקרים מדעיים בנושא. בקשר לאינטרקציות עם התרופות האחרות עליך לשאול את הרופא משפחה.