האם יש קשר בין מין אורלי עם אישה להחרפת דלקת חניכ

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

17/02/2006 | 08:27 | מאת: maill99

לאחר מין אורלי עם אישה , נוצרה לי נפיחות מעל השיניים החותכות בצורת גולה אדמוה/חומה שהלכה וטפחה, היתה לי בעיית חניכיים קודם שלא טופלה,זה מוכח בדימומים תוך כדי צחצוח לאחר מכן טופלתי בהסרת הגולה(לא ממאיר) בלייזר ו6 חודשים אחרי כן,חזרתי על מגע אורלי חוזר עם אישה והנפיחות חוזרת בדיוק אותו מקום אותו קצב התנפחות שיכול להגיע לכדי 1-2 ס"מ יש לי תור למומחה חניכיים ,האם לדעתך הבעיה היא בעיית חניכיים ולסת נטו , ללא קשר למין אורלי ,או שמה זה רק תורם להגברת הזיהום אציין שאין לי כאב ,רק אם אני נוגע בשן הצמודה לגולה

22/02/2006 | 10:48 | מאת:

שלום אין קשר בין המין האורלי והבעיה בפה. אתה עושה נכון בכך שאתה פונה למומחה לחניכיים.

09/03/2006 | 10:54 | מאת: ישראל

ד"ר איך אתה בטוח שאין קשר אם לאשה יש דלקת או פיטריה , לפה יש חיסון טבעי מפני הזיהומים שיש בויג'ינה ? לדעתי יש קשר אני לא רופה וזו דעה אישית , מנסיוני לאחר מין אוראלי אני מרגיש שהחניכיים רגישות יותר לא משהו מוכח אבל תחושה אישית שיהיה לנו יום נקי