דלקת בחניכיים והתקררות?

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

12/02/2006 | 22:10 | מאת: הילה

לפני שבוע נתפס לאמי הצד תפיסה מוזרה החל מהצואר, בית השחי ואזור החזה שמתחתיו,ללא מציאת מוקד התפיסה בצורה חד משמעית. בימים האחרונים היא חשה כאב עז באזור הרקה והפה, כך שהיתה בטוחה שמדובר בבעיית שינים. רופא אחד אמר לה שמודבר בהתקררות של העצב כתוצאה משנויי מזג האויר, רופא אחר גם כן אמר שלא מדובר בשן עצמה אלא בחניכיים מודלקות ולכן יש צורך לעקור את השיניים באזור כדי להעלים את הדלקת ובינתיים נתן לה אנטיביוטיקה. מי מהם צודק ומה יש לעשות? ומה הקשר להתקררות המוזרה שחוותה לפני כשבוע לכאב הנוכחי?

22/02/2006 | 10:39 | מאת:

הילה שלום ממליץ שתבדוק עם מומחה לחניכיים אם אכן ישנה בעיה בחניכיים ואם יש צורך בעקירות.