ריח רוק

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

11/02/2006 | 11:06 | מאת: יואב

שלום רב, בשנים האחרונות יש לי ריח לא נעים של הרוק בכל שעות היממה עם אוכל ובלי אוכל. לאחרונה נבדקתי אצל הרופא שיניים והוא גילה שיש לי דלקת חניכיים. בזמן השימוש בתרודנט גיליתי שהריח נפסק, אך עם הפסקת השימוש בו הריח חזר. האם יש תכשיר הנותן אותה תוצאה כמו התרודנט אך אינו צובע את השניים? עשיתי את הבדיקות של הרחת הרוק מגב הלשון ומשם בא הריח.. אני שומר על הייגנת הפה ומבריש גם את הלשון. שאני מעביר אצבע על החניכיים או מקום אחר בפה, אין ריח. אודה לכם על תגובה.

20/02/2006 | 23:19 | מאת:

יואב שלום ממליץ שתבדוק אם יש לך מחלת חניכיים ותטפל בהתאם. כמו כן ממליץ על צחצוח שיניים נכון עם עזרים בין-שיניים ולצחצח את הלשון. אם עדיין לא עוזר ממליץ שתפנה לד"ר מל רוזנברג מאוניברסיטת תל-אביב.