טיפול חניכיים במקביל לפלטה אורטודנטית

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

06/02/2006 | 13:44 | מאת: שרה

בתי בת 15 מטופלת ע"י אורטודנט כבר כשנתיים ,והיא כל הזמן עם דלקות חניכיים היא עושה ניקוי אבן כל 4 חודשים בערך מצחצחת לא מספיק זמן עם משחות לחניכיים. האם יכול להיות שבגלל בעיות נשימה היא עם הפה פתוח היא חשופה לחיידקים יותר מאחרים? מה ניתן לעשות החניכיים אדומות נפוחות ?

08/02/2006 | 10:46 | מאת:

שרה שלום מומלץ ללכת למומחה לחניכיים שיבדוק אם ישנה מחלת חניכיים או שזה ג'ינג'יביטיס. האם הדלקת והאודם הם כתוצאה מחוסר צחצוח מספק ונשימת פה או ממחלה. ובהתאם לממצאים יהיה גם הטיפול: החל בלימוד צחצוח נכון ויעיל וכלה בטיפולים.