פצעים בפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/01/2004 | 12:38 | מאת: שרון

יש לי בפה פצעים לבנים שממש קשה לאכול מידי פעם זה חוזר בעיקר בתקופת לחץ . מה אפשר לעשות .

14/01/2004 | 20:51 | מאת: תשובה ממקרה דומה

שלום זה נקרה אפטות בפה. תקשיב\י זה נובע מפטרייה בפה . שאלה האם שאת\ה יושן\ת יש דימום בפה או יש שכבה לבנה על הלשון? אם יש זה בעיה בחניכיים. אם יש הבעיה הזאת תחזור או תחזרי ואני אתן לך שם תרופה מתאימה לזה בהצלחה שרון כתב/ה: > > יש לי בפה פצעים לבנים שממש קשה לאכול מידי פעם זה חוזר > בעיקר בתקופת לחץ . מה אפשר לעשות . > >

15/01/2004 | 17:21 | מאת: שרון

אלה באמת התופעות מה שם התרופה והאם זה מקל או מרפא? תודה

30/05/2004 | 15:27 | מאת: גניה

שלום רב!!! אני עוברת טיפול כימוטרפי ויש לי פצעים בפה. איך אפשר לטפל בתופעה הלא נעימה הזאת?

20/01/2004 | 22:49 | מאת:

שרון שלום, הפצעים הלבנים המופיעים מדי פעם במצבי לחץ נקראים אפטות. אין טיפול מונע אלא רק טיפול מרגיע לכאבים ולאי הנוחות. האפטות עוברות אחרי 7-10 ימים. ישנם מספר משחות שניתנות ע"י מרשם בבתי המרקחת..

12/07/2004 | 17:35 | מאת: מירושלים

יש לי פצעים בפה כבר חודש וקצת וכל פעם זה מחלים קצת אבל זה לא עובר!!! האם אני צריכה ללכת לרופא?