התקפת אפטות בפה ובחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/01/2006 | 14:10 | מאת: מאיה

שלום יש לי בעיה קשה: תוך יומיים הפה התמלא אפטות כולל פנים הפה, הלשון, ואף החניכיים. כל זה מלווה בדלקת חניכיים קשה שהופיע יש-מאין והתפשטה לכל הפה (נפוח כואב אדום מדמם). וכן כאב גרון פלוס חום של 38 עד 39 מעלות. רופאת המשפחה אומרת שאלו הן אפטות שהתפשטו לי לכל הפה (אכן יש לי נטייה לאפטות תמיד) ונתנה אנטיביוטיקה וזובירקס. האם יש צורך ללכת למומחה? האם הטיפול נכון? מה גורם להתקפה הנוראה הזו? אני לא יכולה לאכול ולתפקד כלל.

05/02/2006 | 23:08 | מאת:

מאיה שלום היום זה כבר אחרי מספר ימים, אך בכל זאת נראה לי שזו מחלה ויראלית בגרון עם תופעות לוואי של אפטות בפה. הזמן יעשה את שלו, ויש רק להקל על האפטות עם משחות. רפואה שלמה.