דלקת לאחר עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

12/01/2006 | 21:19 | מאת: שלומית

ערב טוב לפני כשבועיים וחצי עברתי עקירה כירורגית בשן, המקום החלים יפה , אבל במקום שקרוב לסוף פתח העקירה ,ממש בשן ליד העקירה התפתח דלקת קלה חיצונית ניסיתי לגרגר עם מלח פעם פעמים ביום וזה לא עבר, מה אני צריכה לעשות?? זה לא מדמם רק קצת נפוח,

18/01/2006 | 10:48 | מאת: ד"ר שי פרנקנטל

שלומית שלום יתכן וישנה בעיה גם בשן הסמוכה לאזור העקירה. ממליץ על פנייה לרופא השיניים שלך/ מומחה לחניכיים שיבדוק את המקום ובמידת הצורך יטפל.

18/01/2006 | 10:50 | מאת:

שלומית שלום יתכן וישנה בעיה גם בשן הסמוכה לאזור העקירה. ממליץ על פנייה לרופא השיניים שלך/ מומחה לחניכיים שיבדוק את המקום ובמידת הצורך יטפל.