נסיגת חניכיים-טיפול באמצעות pericare

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

08/01/2004 | 12:11 | מאת: i.t

שלום רב, הרופא שלי אמר שתוך שנה שנתיים אאלץ לעבור השתלת שיניים עקב נסיגת חניכיים חמורה. לאחרונה הוא הציע לי טיפול באמצעות pericare כתחליף להשתלה הבלתי נמנעת לדעתו. האם מישהוא יכול להמליץ או לשלול טיפול זה?

20/01/2004 | 22:29 | מאת:

שלום רב, Pericare הוא חומר חדש שיצא לשוק ללא מחקרים של מומחים לחניכיים. אין לדעתי מומחה לחניכיים שמשתמש בחומר זה. רצוי שתבדק ע"י רופא מומחה לחניכיים (פריודונט) ותקבל את הטיפול המתאים.

16/12/2007 | 20:56 | מאת: שרה

רופא השיניים שלי הציע לי טיפול בפריקאר בגללללל בעיות חניכיים .טיפול במס שלבים .שעולה 300 שח .האים זה המחיר ?והשאלה אם זה ישפר את מצב החניכיים שלי ?אודה לכם על תשובה .

25/01/2004 | 12:24 | מאת: יורם ביר מנכ"ל דנקר דנטל בע"מ

הפריקר הוא חומר חדש שהושק בארץ לפני כשלושה חודשים,לחומר הנ"ל כן ישנם מחקרים מדעיים אשר מראים על הצלחות מרשימות בטיפול במחלות חניכיים. לשם פרטיים נוספים אנא עיין ב:www.ginsol.com חברת דנקר דנטל היא משווקת את מוצר הפריקר בישראל ובעולם,ויכול אני להעיד מקרוב על הצלחות פנטסטיות בשימוש בפריקר,על קניות חוזרות של רופאים מובילים בישראל אשר נוכחו בתוצאות. ברצוני לציין כי במקרה ורוכש ערכת הפריקר אינו מרוצה מתוצאות הטיפול מובטח לו החזר כספי מלא.עד היום נרכשו מאות ערכות פריקר ואף לא אחת חזרה. אם ברצונך לקבל פרטיים נוספים ו/או מחקרים אנא פנה לכתובת הד.א. שבמגרת העליונה.

01/06/2004 | 11:43 | מאת: miki

אני מבקשת לדעת אם יש מידע על הצלחות טיפול עם סד+pericare