אפטה - אין קץ לסבל - הצילו.

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/12/2005 | 20:04 | מאת: מירי

שלום, האם אפשר בבקשה לקבל פיתרון מהיר ויעיל נגד אפטות? ובכלל, מה גורם להן להופיע מלכתחילה, האם יש אמצעי מונע?

26/12/2005 | 20:49 | מאת:

מירי שלום אם את מדברת על אפטה קטנה וכואבת שמגיעה מידי פעם ועוברת לרוב לאחר 7 ימים עם טיפול ושבוע ללא טיפול אז אין הרבה חדש בנושא. אין טיפול מונע מוכח ולא ידועות הסיבות לאשורן. מיחסים להן סיבות כסטרס או כחוסר בתוספי מזון או בחוסרים שונים ווירוסים. בכל מקרה להפחתת הכאב ממליץ על מריחת משחה Oracort E שנדבקת טוב לאפטה.

27/12/2005 | 11:21 | מאת: מירי

דר' שלום: ) אם הבעיה הייתה מסתכמת בפצע אחד קטן, עוד הייתי מזניחה את הנושא ומתעלמת. הבעיה היא שתמיד מופיעים מספר פצעים ביחד (על הלשון, מתחת ללשון, חלק הפנימי של הלחי ..) הסבל בלתי ניתן לתיאור. נכון לעכשיו אני משתמשת במשחה שהמלצת. אבל ההשפעה שלה מתפוגגת תוך זמן מאוד מאוד קצר.