דלקת?

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

20/12/2005 | 21:39 | מאת: אסף

שלום רציתי לדעת לגבי תופעה שיש לי לאחרונה כמה פרטים . יוצא לי הפרשה לבנה כזאת מאוד מסריחה ,ברווח שבין החניכיים לשן הטוחנת התחתונה שלי . בנוסף אני ניסיתי להעביר שם קיסם והרגשתי כאילו יש מדרגה בין החלק החיצוני של השן היינו לבין החלק של השן שבתוך החניכיים ששם ניסיתי לנקות . מהם שתי התופעות הללו בבקשה. תודה

22/12/2005 | 22:17 | מאת:

אסף שלום ההפרשה הלבנה היא כנראה תפליט דלקטי שיוצא מהכיס בחניכיים. ו"המדרגה" היא כנראה האבנית שנמצאת מתחת לחניכיים צמודה לשורש ובין היתר גורמת לדלקת ולתפליט. ממליץ על בדיקה אצל פריודונט (מומחה לחניכיים) שיבדוק את כל הפה ויטפל.