בעיית אפטה בלשון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

18/12/2005 | 14:46 | מאת: פרץ מלכה

שלום רב אני סובלת כבר שבועיים מאפטה מתחת ללשון. הרופא נתן לי לטפל במשחת אורקורט e ממה נובעת האפטה הזו? והאם אתה מכיר משחות נוספות היכולות להקל על הכאב ואף להעביר אותו? בברכה מלכה

18/12/2005 | 22:38 | מאת:

מלכה שלום המשחה שקיבלת היא משחה טובה ונדבקת טוב לאפטה, וממליץ עליה. במידה והאפטה לא עוברת תוך מספר ימים בודדים ממליץ לך לפנות למומחה לרפואת-הפה או למומחה לכירורגיה פה ולסת בבית-חולים הקרוב אלייך.

26/12/2005 | 19:23 | מאת: מירי

שמעתי מרופא השיניים שלי שאפשר לקחת בבית מרקחת משחה שנקראת "אפטה X". אמר שהיא מצויינת. שווה לנסות. אני אישית מנסה את אורוקרט שוב. היא רק מרדימה מעט.. לא הפיתרון האידיאלי מבחינתי.