ניתוח פלסטי לחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

14/12/2005 | 11:23 | מאת: הדר

שלום רב, יש לי בעיה של שפה עליונה קצרה,בנוסף לכך, הלסת בולטת מעט ולכן, כשאני מחייכת, נחשפות החניכיים. בהתייעצות עם רופא אורתודנט לגבי יישור שיניים והכנסת הלסת,נאמר לי כי תתכן הרעה במצב מבחינה אסטתית כיוון שלאחר שהלסת תיכנס, החניכיים יחשפו עוד יותר. הייתי רוצה לדעת מהן האופציות לניתוח חניכיים מבחינה אסטתית, במה זה כרוך ומה נעשה בניתוח עצמו אודה על תשובתכם תודה

14/12/2005 | 21:55 | מאת:

הדר שלום אני לא הבנתי מה מפריע לך. אם השיניים "קטנות" מדי והחניכיים מכסים אותן- ניתן לעשות ניתוח להארכת כותרות השיניים, ואז חותכים מהחניכיים ואולם אם הבעיה היא נסיגות וחשיפות שורשי-השיניים ניתן לעשות ניתוחים לכיסוי שורשים במגוון שיטות שמותאמות למקרה הספציפי. ניתן להבדק גם ביחידה לחניכיים בבית-חולים רמב"ם במרפאות-חוץ. טל. 04-8542983.