מרידול

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

06/12/2005 | 08:34 | מאת: סיגי

שלום רב, רציתי לדעת האם יש אמת בשמועה שמשחת השיניים מרידול מצהיבה את השיניים. אם כן- האם מדובר ב"צביעה" הפיכה? כלומר- האם ניתן להסיר את ה"צבע" ע"י שיננית? אני שואלת זאת כי זו משחת השיניים היחידה שאיתה החניכיים שלי לא מדממות. תודה מראש, סיגי

12/12/2005 | 23:26 | מאת:

סיגי שלום משחת שיניים משפיעה רק בצורה מוגבלת מאוד וחיצונית על החניכיים. מה שעוזר מאוד זה הצחצוח הנכון והעזרים בין השיניים!! כמו כן יש ללכת לשיננית. ממליץ על בדיקה אצל מומחה לחניכיים.