טיפול בבעית חנכיים ונסיגה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/12/2005 | 17:09 | מאת: שושי

שלום, האם סד, חומר בשם פריקל, עוזר בריפוי דלקת חניכיים, סגירת כיסים ונסיגה? במה בדיוק החומר מסייע? תודה רבה, שושי

12/12/2005 | 23:21 | מאת:

שושי שלום אני לא מכיר מחקרים בנוגע לחומר זה. כמו כן אני לא שמעתי על מומחה לחניכיים שמשתמש בחומר זה...

22/12/2005 | 20:32 | מאת: גילה

אין לי עצם בגובה הנדרש עבור השתלה ל-4 שיניים תחתונות מימין .הוצע לי לעשות השתלת עצם. שמעתי על אפשרות של בנית עצם בהזרקת חומר מסוים .האם יש אפשרות כזאת האם זה יכול להתאים למקרה שלי אודה על תשובתכם.

22/12/2005 | 20:32 | מאת: גילה

אין לי עצם בגובה הנדרש עבור השתלה ל-4 שיניים תחתונות מימין .הוצע לי לעשות השתלת עצם. שמעתי על אפשרות של בנית עצם בהזרקת חומר מסוים .האם יש אפשרות כזאת האם זה יכול להתאים למקרה שלי אודה על תשובתכם.