אמדוגיין

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/11/2005 | 14:18 | מאת: שאלה

שלום אני מבקשת לדעת באיזה מקרים של נסיגת חניכים אפשר להשתמש באמדוגיין. האם זה אפשרי בשיניים קידמיות? מה עלות הטיפול? מה זמן ההחלמה? משיטוט באינטרנט הבנתי שזה הטיפול היחידי הקיים כדי לשפר מצב (לעומת הטיפולים האחרים שרק משמרים ומונעים החמרה). האם הטיפול ידוע לכל רופאי השיניים או שרק מומחים ובודדים עושים אותו. אשמח לקבל כל מידע ואף קישור לאתרים מתאימים.

07/12/2005 | 14:07 | מאת:

שלום רב, אפשר להשתמש בהרבה מקרים אבל בד"כ משתמשים במקרים של אובדן עצם זויתי ובכיסוי רצסיות. זה אפשרי בכל השיניים וגם בקדמיות. ההחלמה טובה מאוד וקלינית נראה יותר טוב מניתוח בלי החומר. זמן ההחלמה תלוי בניתוח אבל יש צורך לשטוף עם מי פה למשך 6 שבועות ומגבלות צחצוח שונות. הוא לא הטיפול היחיד אולם באינדיקציות שלו הוא מומלץ. ממליץ שמומחה לחניכיים יבצע את הטיפול גם אם החומר מוכר לרופאים אחרים. תוכלי להכנס לאתר של החברה Biora.com ולקבל מידע נוסף או אצל המומחה לחניכיים.