ניקוי באמצעות קיסמי שיניים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

25/11/2005 | 00:52 | מאת: שואלת...

שלום רב. שאלתי היא כיצד אני מבצעת ניקוי נכון בין חריצי השיניים באמצעות קיסמי עץ. בשיניים התחתונות האם אני מנקה מלמטה למעלה בין החריץ בשן? ובשיניים העליונות האם אני מנקה מלמעלה למטה בין החריץ בשן? ברצוני לדעת האם כך מבצעים את הניקוי .מדובר בקיסמים דנטליים מעץ של חברת oral- b בצורת חצי ירח. אודה מאוד על התייחסותך לשאלתי ותודה.

27/11/2005 | 23:36 | מאת:

שלום רב את הקיסמים מחזיקים בין אצבע ראשונה לשנייה עם החלק השטוח על החניכיים ומחדירים בין השיניים בזוית של 90* מספר כניסות ויציאות רק מבחוץ עד אשר 'נתקע' וכך ממשיכים לרווח הבא.