צבע סגול בחניכיים מעל כתר

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/11/2003 | 09:57 | מאת: דניאל

עשו לי כתר ומאז החניכיים שמעל קבלו צבע סגול זה מאוד לא אסטתי מה עושים?

26/11/2003 | 23:10 | מאת: אלמונית מנוסה

היי לי בדיוק יש ,או לפחות היתה אותה בעיה, עשו לי 4 כתרים קדמיים,והחניכיים היו סגולות ,כיום בגלל שהחלפתי רופא שיניים,תודה לאל, הוא הוציא לי את הכתרים הלא טובים של הרופא הקודם,ושם לי כתרים זמניים שנראים הרבה יותר טוב וגם החניכיים נעשו וורודות, הסגול נעלם, הוורוד כהה-סגול הזה שאתה מדבר עליו זה דקלת חניכיים, הם בטח נפוחות גם,כך זה היה אצלי,פשוט הצטברה שם דלקת,ואני מתארת לעצמי שיש דימום. בשורה התחתונה מדובר בדקלת קשה של החניכיים,מעל הכתרים.

27/11/2003 | 12:56 | מאת: דניאל ( בת)

לאלמונית המנוסה נראה לי שהמקרא שלי קצת שונה אין לי דימומים וגם לא נפוח אבל יש נסיגה של החניכיים הרופא שלי טוב אני חושבת שהצבע הסגול נובעה מהשורש שבצבע אפור שעובר דרך שקיפות החניכיים

28/11/2003 | 14:04 | מאת: גולשת

איכסססססססססססססססססססססססססססססססס

11/12/2003 | 00:16 | מאת:

ממליץ לפנות לרופא השיניים שלך שיבדוק את הסיבה לשינוי בצבע החניכיים. יכולים להיות מספר סיבות לכך ובהתאם גם הטיפול שונה ממקרה למקרה.