השתלת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

27/10/2005 | 18:30 | מאת: פריש בטי

שלום רב, הנני בעלת רקע עשיר וכואב בכל מה שקשור לשיניים. לסת עליונה קיימת תותבת מלאה לסת תחתונה ביצעתי 5-6 שתלים עליהם מורכב גשר וזה פתר לי בצורה מצויינת אפשרות בלתי נסבלת של תותבת תחתונה. אולם קיימת נסיגה של החניכיים ואני סובלת בלי סוף מדלקות כואבות . האם אפשרות של השתלת חניכיים יכולה לפתור את הבעיה ואם כן מהו התהליך. בתודה, קרן

02/11/2005 | 09:30 | מאת:

בטי שלום אם יש לך דלקות חניכיים מסביב לשתלים ישנה בעיה בשתלים וממליץ לך לגשת למומחה לחניכיים