חומר נגד הצתלקות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

08/09/2005 | 13:40 | מאת: טלי בחרי

שלום, אשמח לדעת אם יש חומר ששמים אותו על תפרים למניעת הצתלקות. תודה

15/09/2005 | 11:22 | מאת: ציפי

לטלי, מאד מומלץ תרסיס המורכב מאלוורה מיוצב, פרופוליס אורגני (אניביוטיקה טבעית שהדבורים מייצרות משרף עצים) ועוד 11 שמנים צמחיים מרגיעים (ביניהם שמן הבורג' ושמן האקליפטוס). השילוב הזה, כשהוא מרוסס, הוא חודר לעור ומגביר את מהירות ההחלמה של הפצע פי 2.5 . ההחלמה המהירה היא מבפנים כלפי חוץ ולכן נמנעת ההצטלקות. כמו כן התרסיס מאד מרגיע את הכאבים שבתפרים. בריאות שלימה ושנה טובה, ציפי

11/10/2005 | 23:37 | מאת:

טלי שלום אני לא מכיר חומר כזה.