ציפי-

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

07/09/2005 | 17:55 | מאת: מיכל

היי, בתגובתך לשאלת הרח הרע מהפה הגבת על משחה המונעת עששת. גם אני סובלת מאותו סיפור של רח רע עם גבשושיות קטנות רכות שיוצאות מיידי פעם- אבל אין לי בעיות עששת.... האם בכל מקרה זה הטיפול המומלץ?...

15/09/2005 | 11:03 | מאת: ציפי

מיכל, חשוב ששיננית תקבע אם יש לך עששת או לא, עקב הגבשושיות שיוצאות אצלך. בכל מקרה משחת השיניים מומלצת מאד משום החומרים האנטיבקטריאליים, אנטי פטרייתיים ואנטי ויראליים שיש בה (פרופוליס וג'ל אלוורה מיוצב). בריאות שלימה ושנה טובה ציפי

11/10/2005 | 23:36 | מאת:

ציפי שלום אני לא יודע על איזה משחה למניעת עששת את מדברת אבל הטיפול בריח-רע הוא ע"י צחצוח לשון. ראי תשובותי הקודמות בפורום.