דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/09/2005 | 19:13 | מאת: אריאלה

שלום רב מאתמול יש לי דימום ב 3 שינייים העליונות הדימום בעיקר בקו החניכיים החיצוניים ברגע שאני מצחצחת את השיניים החניכיים שורפות. ומדממות. אתמול הייתי אצל הרופא ושהוא ראה את הצילומים של אותו שן, אמר שאין מה לעשות זו לא בעיה בשן אלא בחנייכים ויש לצחצח היטב ולנקות עם חוט. באותו רגע לא שמתי לב שהדימום גם בשיניים הסמוכות. רציתי לשאול מה דעתך האם זה מעיד על דלקת מתקדמת או פשוט עם צחצוח נכון הדלקת תעבור והאם הדבר שכיח. בתודה מראש המודאגת <scRIPT type=text/javascript></scRIPT> <scRIPT src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type=text/javascript> </scRIPT>

15/09/2005 | 11:12 | מאת: ציפי

לאריאלה, האם הרופא הפנה אותך לשיננית, כדי שתנקה לך את השיניים מעששת ואבנים ותסביר לך כיצד לצחצח נכון את השיניים? לדעתי שווה לעשות את זה. בכל מקרה אני מציעה לך לצחצח במשחת שיניים ייחודית המכילה ג'ל אלוורה מיוצב ופרופוליס אורגני (אנטיביוטיקה של הטבע המיוצרת על ידי הדבורים משרף עצים). שני החומרים הללו הם אנטי בקטריאליים, אנטי ויראליים ואנטי פטרייתיים. שני החומרים הללו מבצעים את פעולת הפלואוריד הקיים במשחות שיניים רגילות ואשר ידוע כמזיק לחלקי הגוף האחרים. בריאות שלימה ושנה טובה, ציפי

29/09/2005 | 22:13 | מאת: אליענה

שלום רב, אני בת 19 ולאחרונה התחילה לי נסיגת חניכיים בשן אחת-ניב. פניתי לרופא הוא נתן לי שטיפה ל5 ימים אמר לי להשתמש במשחה לחניכיים רגישות ובתום חמישה ימים לשטוף במי מלח.אני ממש מקפידה על צחצוח שיניים ועל שימוש בחוט דנטלי וכבר עברו חודשיים והמצב נשאר זהה!אפילו בניב השני התחילה לי אותה בעיה....ממה זה נובע?השתמשתי ברספרים פורטה כחודשיים ועכשיו אני משתמשת בראוקטן..האם יש קשר בין הדברים? תודה רבה....יש לציין שלשני ההורים שלי יש בעיות עם השניים אולם הן התחילו בסביסות גיל 40!

11/10/2005 | 23:32 | מאת:

אריאלה שלום ממליץ לצחצח שיניים ולהשתמש בחוט ולראות. במידה ולא עוזר גם אחרי מספר ימים יש לפנות למומחה לפריודונטיה (חניכיים).

21/10/2005 | 19:05 | מאת: יעל

מניסיוני קיו 10 מאד עוזר לחניכיים חולות לבלוע כל יום בין 60 מג ל100 מג בהצלחה