כאבי חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/09/2005 | 09:41 | מאת: ניר

לפני מספר ימים הופיעו לי כאבים באיזור החיבור בין הלסת העליונה לתחתונה, בהתחלה חשבתי שזה פצע בפה כיוון שאני מרגיש מן חתך באיזור, ויעבור תוך יום יומיים, אך הכאבים עדין לא חלפו, ויש נפיחות קלה באיזור, האם פצע בפה לא עובר לבד? או שבכלל זאת בעיה בחניכיים? כשאני לוחץ על המקום אני לא מרגיש כאב מתוך החניכיים אלא מאיזור הפצע.

11/10/2005 | 23:29 | מאת:

ניר שלום פצע בפה צריך לעבור תוך מספר ימים ובמידה ולא עובר יש לפנות לרופא. במידה והפצע לא עבר עדיין ממליץ שתפנה למומחה לרפואת הפה או למומחה לחניכיים בהקדם.