נוסח התגובות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/08/2005 | 13:47 | מאת: הרצל

האים העלתם את האתר בכדי לשלוח אותנו ליעוץ אצל הדר שעובדת איתך ואים כן, פשוט תפרסמו את זה בכותרת במקום לענות לכולם באותה התשובה המינימום שהייתי מצפה זה קצת הכוונה כמו למשל אך בודקים מיהו מומחה מדופלם ? כמה שנות ניסיון הוא צריך בכדי להיות מומחה ? או מי שמעוניין לבדוק מהם שתלים טובים ואיך מגיעים למומחים בעניין ? דרך אגב שימך לא מופיע ברשימת הפריודנטים הכיצד ?

14/09/2005 | 13:00 | מאת:

הרצל שלום רשימת הפריודונטים מופיעה במשרד הבריאות ובאתר להסתדרות לרפואת שיניים בישראל.