התייחס בבקשה לענין זה בקפידה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

28/07/2005 | 10:54 | מאת: אושרית

אני בת 48 לפני כמה זמן שנה בערך הופיעה לי מען גולה באיזור החניכים בצד שמאל בלסת עליונה רק לפני כמה הבחנתי בזה לאחר מכן הלכתי לרופא שייינים כדי שיבדוק מה זה הרופא אמר בצורה הכי שטחית שזהוי מחלת חניכים ניראה לי משהו בשם פוליפ או אססבס ניראה לי משהו כזה.סבלתי גם מדימום שהגיע מאיזור הגרון עברתי סדירת בדיקות א.א.ג והכול ניראה תקין ,רופא א.א.ג היפנה אותי לבדיקת סיב אופטי וכאן היתגלה לי רפלוקס צרבות .לאחר מכן עישתי בדיקת דם וצילום חזה והכול ניראה תקין .עישתי גם גסטרו כיבה והכול היה תקין .שאלתי היא מאיפה יכול להיות הדימום מאיזור הגרון .?? מדלקת החניכים הזו השתמשתי בכדורים של אוגמטין ב8 כדורים אך זה לא עזר ל י גם מימה זה יכול להית הדימום האם מגולה יכול לצאת לי דם בהתחלה היה טרי ואם הזמן היה לי דם יבש שיוצא מגרון עוד לפני שאני יצחצח שיינים שמיתי לב לזה בהתחלה היה לי המון דם ואח"כ הלך ופחת .האם זה יכול להגיע מהגולה הזו? אך ניתן לטפל בזה טוב כדי שהגולה תעלם וגם הדימום.? ואם בכלל הדימום מזה מהגולה.? מימה זה קרה לי הניני מקפידה על ציצחוח שיינים כמו שצריך.בתודה מראש אשמח אם תענה לי בהקדם ככול האפשר ועל כול השאלות בבקשה.

03/08/2005 | 09:48 | מאת:

אושרית שלום הגולה הזו יכולה להיות זיהום או ממקור של חניכיים או ממקור של קצה השורש ויש צורך בבדיקה וטיפול. ה"גולה" יכולה להפריש מוגלה וגם דימום יכול לצאת ממנה, אך ממליץ שתפני למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול. את מוזמנת לבא לבדיקה ליחידה לחניכיים בבית חולים רמב"ם בחיפה. טל. 04-8542983 ולדבר עם ליאת.