פירסינג

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

22/07/2005 | 19:19 | מאת: מאי

שלום רב.. שמי מאי אני בת 13 ואני רוצה לעשות עגיל בשפה אני מודעת לסכונות שבדבר ואני יודע לכם מאוד עם תוכלו לספר לי אך אפשר למנוע את הסכנות כגון נסיגת חניכיים וכו'.... בתודה מאי..

27/07/2005 | 12:24 | מאת:

מאי שלום הסכנות של עגיל בשפה הם שברים של שיניים ונסיגות חניכיים. הדרך למנוע את התופעות האלו הם פשוט לא ללכת עם העגיל.

22/01/2009 | 22:35 | מאת: DB

ישלי עגיל בשפה...בצד שלה.....עכשיו.....ישלי מסביבה משהו לבן כזה..וישלי תמיד ריח וטעם מגעילים ממנו....וזה חוזר גם אחריי שאני מצחצח שיניים ..אחריי כמה דקות זה שוב חוזר...מה זה יכול להיות?