ריח רע בפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

17/07/2005 | 12:26 | מאת: אבי

שלום רב ד"ר שאלה מוזרה קצת אבל אני מודאג הרבה ממנה ותשובתך מאוד תענין ותעזור לי . אני נשוי ואשתי בת 22 יש לה ריח רע בפה ויש לנו ילדה בת 8 חודשים ואימא שלה כול הזמן נושמת בפנים שלה ומנשקת אותה (זה ברור) השאלה ריח רע בפה זה יכול להיות תורשתי אם לא האם אשתי יכולה לפגוע או יעבור לבת שלנו ריח רע בפה לבת שלנו שזה מאימא שלה ... אני אהייה מודה לך מאוד על תשבתך ותודה רבה .

20/07/2005 | 10:04 | מאת:

אבי שלום ראה תשובותי הקודמות בפורום הזה לבעיות של ריח-רע. הפיתרון הוא לרוב פשוט ולא מדבק. במידה וצחצוח הלשון לא עוזר ממליץ לפנות לבדיקת שיניים וחניכיים.

20/07/2005 | 14:58 | מאת: אבי

שלום רב דר. תודה על תשובתך שהריח רע בפה לא דביק יענו לא עובר מאדם לאדם.. שאלתי השניה היא שאשתי בדרך כלל יש לה ריח רע בפה בערך 20 יום בחודש ו10 ימים אין בכלל בכלל ריח בפה רע .. ממה זה יכול להיות ומה הפתרון עוד פעם. אני מאוד מודה לך מכול הלב עך תשובתך.