המלצה על אורטודנט ידוע

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/07/2005 | 17:31 | מאת: איציק חרתא

שלום רב, אשמח עם תמליצו לי על אורטודנט ברמה גבוה הואיל ויש לי שיניים לא כל כך ישרות. בילדותי טופלתי אך, אינני מרוצה מהתוצאה הסופית. לטענת הרופא שטיפל בי עלי לבצע ניתוח לסת, ועד אז השיניים הקדמיות שלי לא ייפגשו (יש רווח בניהם). בכל אופן, אני מוכן ללכת לאורטודנט טוב ולשלם בהתאם. לפיכך, אשמח אם תפנו אותי לכמה כאלה כדי שאוכל ללכת להתייעץ עימם. תודה ....ויום טוב :-)

11/07/2005 | 22:00 | מאת: K

מה המייל שלך ואיפה אתה גר?

12/07/2005 | 22:40 | מאת: איציק חרטא

להלן המייל שלי: [email protected]

13/07/2005 | 09:26 | מאת:

שלום רב את רשימת המומחים ברפואת שיניים ניתן למצא באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים www.ida.org.il