כאב שמסרב לעזוב

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

08/07/2005 | 23:15 | מאת: מיקי

שלום רב ! יש לי תופעה מוזרה כבר 3 חודשים : שן מס.35 תומכת גשר כבר 25 שנה(שן 36 נעקרה). לאחרונה הופיעו כאבים מתחת לשן 35 לאורך העצם עד לתחתית הפה כלומר כאב אנכי מהשן הנ"ל לכוון מטה(מקווה שאני ברורה). יש לציין שעשו לי שם טיפול שורש יסודי וטוב. הצילומים הרבים שנעשו לי לא יכלו להצביע על מקור הבעייה. מקוה שאתה תהייה לי לעזר..,או לפחות תתו לי כוון לבעיה. יש לציין עוד שגם החשד לכאב עצבי נשלל עקב טיפול נירולוגי שלא עזר. תודה מראש ובריאות לכולם.

09/07/2005 | 22:15 | מאת: מיקי

אחרי שקצת שוטטתי בפורום ראיתי הגדרה טובה יותר למיקום הכאב : העצם של שן מס.35. ת ו ד ה !!

13/07/2005 | 08:44 | מאת:

מיקי שלום ממליץ לך ללכת למומחה לחניכיים לשלול חשד לסדק שברוב המקרים לא נראה ברנטגן. את רשימת המומחים ניתן למצא באתר של האגודה לפריודונטיה www.perio.org.il