נסיגת חניכים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

06/07/2005 | 09:30 | מאת: אלה

שלום ! אני בת 38 ויש לי כתרים וגשרים בפי כבר שנים רבות (15+) לאחרונה היתה לי דלקת בחניכים, ולאחר בדיקה מקיפה התברר שיש נסיגה משמעותית של החניכים ונוצרו כיסיים בין שן לשן מקום חם ונעים לחידיקים. ההמלצה של הרופא היא שיננית ושטיפות פה עם מלח וסוגה לשתייה וצחצוח בפרוקונטק, האם יש טיפול לבעייתי מעבר להמצלות אלו? האם זו בעייה שאפשר לטפל בה או שבקרוב אמצע את עצמי עם נשירת שיניים ? תודה מראש

06/07/2005 | 10:21 | מאת:

אלה שלום ממליץ לך להבדק ע"י מומחה לחניכיים (פריודונט). השטיפות והמשחת שיניים לא יעזרו לכיסים בחניכיים. זו בעיה שניתן לטפל ורצוי מוקדם ככל האפשר.