תחושת חום בחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/06/2005 | 23:39 | מאת: אהוד

שלום רב, אני בן 33 וסובל מזה מספר חודשים בתחושת חום באזור החניכיים מעל השיניים הקדמיות שבמרכז הלסת העליונה. יש לי שם שני כתרים כבר הרבה שנים כתוצאה משבר בילדות. לאחרונה החלפתי את הכתרים+שיננית+חידוש טיפולי שורש אך כל זאת לא עזר למעט שיפור בדלקת החניכיים שהייתה מעל הכתרים. לעיתים ישנה תחושה של הפרשה שקופה באזור ולעיתים של חום (אוויר קר לאזור או מים קרים משפרים את ההרגשה). זה לא בהכרח כל יום אך בדר''כ כיומיים עד שלושה בשבוע. האם דלקת חניכיים יכולה לגרום לתחושת חום? מה יכולות להיות הסיבות? מה עושים? בתודה מראש, אהוד

06/07/2005 | 09:59 | מאת:

אהוד שלום חום והפרשה מאזור השיניים מעידים כנראה על דלקת. ממליץ שתפנה למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול.