דלקת בחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

19/05/2005 | 12:30 | מאת: לימור

שלום, היום גיליתי בחניכיים התחתונות באזור האחורי של שיני הבינה אדמומיות ומעין קרום לבן דק. זה לא כואב או מגרד, רק מעט מטריד. האם זו דלקת חניכיים או חלילה פטריה? האם זה סימן לצמיחה של שיני בינה - עדיין לא צמחו לי ואני בת 30. חשוב לציין שהתופעה הופיעה במקביל בשני צידי החניכיים התחתונות בסוף שורת השיניים. האם לגשת לבדיקה של רופא ואם כן, איזה רופא? שיניים, חניכיים ופה או רופא משפחה? אודה על תגובתך

08/06/2005 | 12:50 | מאת:

לימור שלום ממליץ שתראי את זה קודם לרופא שיניים הרגיל שלך, יתכן וזה אנטומי.