דלקת ומוגלה חניכיים ובשן מספ' 6

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/05/2005 | 00:57 | מאת: שירז

האם דלקת החנכיים קשורה לבעיות ולדלקת שיש לי בבלוטת המגן.?? בצילום רואים שהשן רקובה ואין עצם תחת השן טוחנת הראשונה מס' .6 מה זה אומר ? והאם זהו גורם לחניכיים להיות מודלקות וכואבות??? והאם אין פיתרון חוץ מעקירה ,ואפילו לא בלייזר??? . אשמח מאוד לקבל תשובה דחופה שירז

08/06/2005 | 09:11 | מאת:

שירז שלום דלקת החניכיים לא קשורה לבעיות בבלוטת המגן עד כמה שידוע לי. שן רקובה כמו שאת מתארת יכולה לגרום לכאבים ונפיחות בחניכיים מסביבה. יתכן ויש פתרון לשן חוץ מעקירה אבל את צריכה להבדק קלינית ורנטגנית ע"י מומחה לחניכיים (פריודונט).