GIANT CELL GRANULUM

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/04/2005 | 19:45 | מאת: דנה

אבחנו אצלי GIANT CELL GRANULUM, זה גורם לי כאבים איומים, אך התור לבדיקה בבית חולים רק בעוד מעל חודש. מה זה? איך מטפלים בזה, האם ניתוח זה האפשרות היחידה? איך לעשות את זה הכי מהיר שאפשר? תודה

04/05/2005 | 20:43 | מאת: עמית

דנה שלום אני פונה אלייך כי אני חושב שניתוח זה ממש הדבר האחרון שצריך לעשות ומעבר לכך מאמין שיש לי דרך לעזור לך אז אם את מעוניינת לקבל פרטים נוספים צרי איתי קשר במייל ואני יחזור אלייך טלפונית

08/06/2005 | 09:06 | מאת:

דנה שלום זהו נגע ברקמה עם תאים גדולים במיוחד ומכאן שמו. הטיפול הוא הוצאתו הכירורגית אבל לעיתים יכול לחזור.