בעיה בעצם השן

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

20/04/2005 | 11:09 | מאת: יוסי

מה זה guvenil pearodntis??

30/04/2005 | 09:51 | מאת: דר'

juvenille Periodontitis זוהי מחלת חניכיים שפוגעת בילדים, בעיקר במע' האחיזה של שיניים קבועות חותכות וטוחנות. חשוב לאבחן את המחלה כמה שיותר מוקדם וזאת על מנת שניתן יהיה לשקם את מע' האחיזה של השיניים שנפגעו.

03/05/2005 | 14:11 | מאת: יוסי

לצערי הבעיה התגלתה קצת מאוחר. מהם דרכי הטיפול הקימים כיום והאם יש בית חולים מסוים המתמחה במחלה זו? בתודה מראש.

08/06/2005 | 08:47 | מאת:

יוסי שלום אני מניח שאתה מתכוון ל-Juvenile Periodontitis. זו מחלת חניכיים של הנעורים או בשמה החדש (מ-1999): Aggressive Periodontitis. זו מחלת חניכיים המתחילה בגיל צעיר בד"כ בשנות הנעורים ועד גיל 30 ופוגעת במערכת התמיכה של השיניים.