חניכיים דלקתיות, תכשירים וקו-אנזים Q10

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

31/03/2005 | 23:05 | מאת: סקרן

אני בין 25, יש לי בעיה (לא חמורה עדיין) של חניכיים דלקתיות. באחת מהשיניים אפילו נסיגת חניכיים די מתקדמת. לאחר ביקור אצל רופא שיניים, הוא המליץ לי להשתמש במשחת פרודונטקס, במי פה פארמה-דנטיקס ובמברשת אינטר-דנטלית. רציתי לדעת, ראשית, מה טיבם של תכשירים אלה. האם הם יעילים לשם כך? שנית, מן המעט שקראתי, הבנתי שקואנזים Q10 יעיל בבעיות חניכיים. האם אכן כך? אם כן, באיזה אופן ניתן להשיג אותו? שלישית, הרופא אמר לי שיש איזשהו תכשיר - מן משחה מיוחדת (ביולוגית. כך אמר) - שהוא רוכש בעצמו שמיועדת לטיפול למשך הלילה (עד כמה שאני זוכר) על החניכיים. הטיפול הזה מאד יקר - יותר מ- 1000 שקלים. האם הטיפול מוכר? האם הוא יעיל? תודה!

07/06/2005 | 13:16 | מאת:

שלום אין צורך בכל התכשירים האלו פשוט חבל על הזמן והכסף. ממליץ לך לפנות למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול.