עקירת שורש מתחת לגשר

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/03/2005 | 11:17 | מאת: מירב

יש לי גשר של 5 כתרים שיושב/מודבק על שתי שיניים מצידיו. בעקבות נסיגת חניכיים נוצר רווח (לא משמעותי) בין הגשר לחניכיים והדבר גורם לצבירת שאריות אוכל מתחת לגשר ומלווה בריח לא נעים. רופא השיניים שאליו הלכתי טען שצריך לעקור את השורשים שנמצאים במרכז הגשר אין שם שן רק שורש והדבר מצריך שבירת הגשר, עקירה, והזמנת גשר חדש. הבעיה הזו כרוכה בתשלום של אלפי שקלים שאין לי כרגע.חמישה כתרים זה לא צחוק. מה עושים? אין לי כאבים, ואין לי דלקת חניכיים. הוא אמר משהו על זה שהשורשים יפלו מעצמם? לא הבנתי כלום אני אובדת עצות.

07/06/2005 | 13:08 | מאת:

מירב שלום אני מקווה שאני לא עונה לך מאוחר מדי אך ניתן להוציא שורשים מתחת לגשר מבלי להרוס את הגשר במידה וצריך לעקור את השורשים. תפני למומחה לחניכיים בנושא.