דרכים חלופיות להסרת אבנית

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

21/03/2005 | 22:45 | מאת: עופר

פרופ' יקר, אני מקווה בכל זאת לזכות בתשובה, האם ישנן דרכים חלופיות להסרת אבנית מהשיניים, דרכים שאינן הטיפול המכאני הנפוץ? אני סובל ממנו מאוד ולכן איני הולך עוד לטיפול הסרת אבנית. תודה

01/04/2005 | 02:30 | מאת: kuku

גם אני לא יכולתי לסבול את הכאבים שנלוו לטיפול של הסרת האבנית. עד שהרופא הציע לי לעשות את הטיפול בשילוב עם "גז צחוק". את הטיפול הזה לא אשכח לעולם, זה היה כמו מתוך חלום, וכמעט ללא כאבים. כך אעשה גם בפעמים הבאות. בכל מקרה זה חייב להיות בפיקוח רופא שיניים שהוסמך לטפל בעזרת גז צחוק. בהצלחה ולא תצטער

03/04/2005 | 15:56 | מאת: גלעד

דרכים לטפל במצב עכשיו אנני יכול להציע אולם בכדי לימנוע היצטברות אבנית בשן במקרים הבאות אני ממליץ לשתות מים ממוגנטים ( חשוב מאוד שזה יהיה או בקוטב שלילי או בחיובי ). התהליך הזה גורם לכך שהאבנית תהיה במים בצורת מינרל חופשי ובעיקבות כך לא תתגבש . למידע נוסף אשמך אם תפנה אלי במייל