שיניים מתחת לחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/03/2005 | 14:39 | מאת: שירלי

שלום שמי שירלי ואני בת 26 יש לי שיניים במצב רע מאוד ואני כמעט ולא יכולה לאכול הכוונה בעיקר לתוכנות ואין לי אפשרות לטפל בהם מבחינה כספית מעבר לכך יש לי 3 שיניים תוחנות אחת מהם עקורה ושלושתם ברצף צריכות עקירה חירוגית שאלתי האם יש סיכון בלעקור 3 שיניים ברצף תוכנות והאם השן העקורה שהיא פנימית מאוד בצד שמאל כאילו קרובה מאוד לכיוון הגרון השאלה היא אם עוקרים אותה זה לא מסוכן לדימום או משהו ואני סובלת מטרכיקרדיה ונוטלת נורמיטן 25 ליום אודה לכם באם תענו לי בהקדם בתודה מראש

07/06/2005 | 12:28 | מאת:

שירלי שלום אין סכנה בלעקור 3 שיניים ולאחר העקירה הדימום נפסק תוך כמה דקות ואם לא, ניתן לתפור ולבצע אמצעים נוספים לעצירת הדימום. הבעיה הקשה יותר היא ירידה של השיניים העליונות למטה וחשש לקריסה אחורית. תפני לרופא השיניים שלך להתייעצות.