רגישות בחניכיים לאחר ניקוי אבן

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/03/2005 | 23:54 | מאת: מיכל

לפני שבוע הייתי אצל שיננית ועברתי ניקוי אבן-שן ומאז אני סובלת מרגישות וצמרמורות בחניכיים התחתונות הפנימיות, ממש מאחורי השן. מה עושים ומתי זה יעבור? תודה

05/04/2005 | 18:02 | מאת: טליה

אני שיננית ומוכרת לי הבעיה אני ממליצה על ג'ל עם אוקסיג'ן אחרי כל טיפול אצל שיננית למשך מספר ימים ניתן להשיג בכל בית מרקחת

20/04/2005 | 13:30 | מאת:

מיכל שלום בד"כ הרגישות עוברת לאחר מספר ימים עד שבועות וממליץ על שימוש יומיומי במשחת שיניים לשיניים רגישות כדוגמת סנסודין או אלמקס/קולגייט לשיניים רגישות