עזרה דחופה לגבי טיפול בלייזר בחניכיים!

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/02/2005 | 12:44 | מאת: רוני ארז

אני סובלת זה זמן רב בדלקת חניכיים, כמובן שמטפלת בה במכשירים המיועדים לכך. אך לאחרונה שמעתי שיש טיפול חדשני בלייזר המרפא את המחלה הכרונית הזאת ובנוסף מנטרל את הריח הרע מהפה שנגרם בעקבות המחלה הזו האם הדברים נכונים? בתודה רבה מראש!

16/03/2005 | 11:34 | מאת:

רוני שלום לגבי הפתרון של הריח רע אני ממליץ שתקרא את המלצותי בנושא זה בפורום זה. לגבי הלייזר הוא בסך הכל עוד מכשיר שניתן לשימוש במצבים מסויימים מאוד והוא לא מרפא את הדלקת. רצוי ללכת למומחה לחניכיים במקרה של בעיה בחניכיים.