פצעים בפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/01/2005 | 20:30 | מאת: טל

שלום, אני סובלת מפצעים בפה לעיתים קרובות, ואפילו בלשון. זה ממש מעיק ויכול להגיע לכדי 5 פצעים בו זמנית. קראתי בעבר שזה קשור למחזור החודשי, אבל לא נראה לי שפה זה המקרה, מכיוון שהפצעים מופיעים ללא הגיון/מחזוריות. מה ניתן לעשות בשביל למנוע, יש לי משחות הומאופטיות לאחר שהפצע מופיע אבל הם לא ממש עוזרות והייתי רוצה לנסות למנוע את הפצעים מראש. אולי ניתן לעשות משהו בעזרת תזונה? תודה.

16/02/2005 | 14:07 | מאת:

טל שלום האפטות האלו מופיעות ועוברות לאחר מספר ימים בין אם מטפלים ובין אם לאו ולצערי אין תרופה מוכחת למנוע אותן. יש מספר תכשירים שאת יכולה לרכוש בבית מרקחת להקלה מכאבים אך לא למנוע. יש הטוענים שהם מופיעים במצבי דחק שונים יותר.

17/03/2005 | 16:19 | מאת: בחור

מזה זמן יש לי הרגשה לא נעימה בפה ואפילו מצאתי פצע שלו מגליד ניסתי על יד אלכוהול על ידי מיץ לימון זה מקל לזמן מה וחוזר ברצוני לדעת מדוע זה קרה וכיצד ניתן למנוע בעתיד בנוסף כיצד משפרים את הבעיה ברגע זה