כאב בלתי נסבל מסביב לשן בינה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

19/01/2005 | 18:26 | מאת: mazal

שלום, אני בת 27 בריאה בדרך כלל. מזה כשלושה ימים יש לי כאבים שגם מילים לא יתארו את עצמתם באיזור שן הבינה,יש שם כמו מן חתיכת עור שצמחה שם. פעם בחצי שנה אני חשה באיזור כאב נסבל שעובר תוך חצי יום עם שטיפה של מי מלח. הפעם זה פשוט לא עובר ויותר מזה . פניתי לרופא משפחה שנתן לי אנטיביוטיקה והתחלתי לקחת ביום שני בערב. נתבקשתי לקחת פעמיים ביום. חוץ מזה אני לוקחת אדויל כל 4 שעות מכיון שהכאב לא פוסק. גם השקד השמאלי התנפח קצת עקב כל האינפקציה שם. אני מתעוררת בלילה כל 4 שעות לאחר שהשפעת האדויל עוברת.שאלתי היא האם זה הגיוני שכעבור שלושה ימים הכאב לא פוסק כשמתוך זה חצי מן הזמן אני לוקחת אנטיביוטיה והאם אני יכולה לקחת אנטיביוטיקה על בטן ריקה כי אני לא כל כך מצליחה לאכול משהו בימים אלו- חוץ מגרבר. ולאורך כמה זמן אני יכולה לקחת אדויל. תודה מזל.

16/02/2005 | 13:56 | מאת:

מזל שלום, יש ללכת לרופא שינים שיאבחן את הבעיה ויטפל כיוון שלעיתים אנטיביוטיקה לא פותרת את הבעיה. לעיתים יש צורך לעקור את השן בינה במיוחד אם זה חוזר על עצמו אך יש צורך בבדיקה.