פצע מוגלתי,שאיננו כואב

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

19/01/2005 | 00:29 | מאת: אפרת

שלום, מיזה שבוע ימים, ישנו פצע די גדול מעל השן הקדמית בחניכיים העליונות, כשהופיע הוא מעט כאב וגם השן תחתיו, שהיא כתר. כעת הוא לא כואב כלל, וניראה שגם המוגלה קצת נעלמה, אך הוא נישאר בגודלו ההתחלתי מה יכול להיות פצע זה, אני בת 28, ונוטלת כדורי טגרטול מיזה 3 שנים, (כדורים אנטי אפילפטים), ששמעתי שאחת מתופעת הלואי, היא פגיעה בחניכיים, היש קשר?

16/02/2005 | 13:51 | מאת:

אפרת שלום אין קשר בין הנגע מעל השן ואפילפסיה. הנגע כנראה ממקור דלקתי ויש צורך ללכת לרופא שיניים לייעוץ וטיפול.